fbpx
News

Fighters of Empire Fighting Series React to Results on Social Media

It was a huge night of fights at Empire Fighting Series in Stockholm last night. With three top British fighters and many Swedish and Scandinavian stars in action, here’s what some of them had to say on social media about the results of their fights.

Access the full Fight Record fighter database and see full fighter profiles, fight records and fight history for just £1.99 per month. Sign-up here.

Jack Kennedy

Dan Butler

Marcus Kenstam

View this post on Instagram

Vet inte riktigt var jag ska börja men igår gick jag vad som troligen var min sista match (men man vet ju aldrig.. 😂😂) på galan @empirefighting som ägde rum i @maximteaternstockholm fina lokaler! Efter en väldigt knackig och långsam start av mig i första ronden där jag såg ut som allt annat än en vinnare så gick det, med några få sekunders marginal, min väg I andra ronden efter att jag gett min motståndare tre räkningar genom knän. 😊 Mentalt var det här den tyngsta matchen jag någonsin gjort, gissningsvis för att jag pratat med en del av er redan innan om att det nog blir sista. Jag satte därav en onödigt hög press på mig själv att faktiskt leverera något bra. Lyckligtvis lyckades jag samla ihop mig i rond 2 och få till en vinst på ett kul sätt. 😊 Jag skulle vilja tacka alla er som hejade både på plats och hemma i soffan framför TVn här var och en för sig men det går helt enkelt inte… 😂 Men ni ska veta att er support betyder allt! ❤️❤️ Några jag specifikt kan och vill tacka för all hjälp är @smorbaron, @alexthaiboxing, @henrikvbc och @mr_oesterplom. Erat engagemang för oss på @odenplanfightgym är helt ovärderligt. Tack, för allt. ❤️

A post shared by Marcus (@marcuskenstam) on

For the full results visit the Empire Fighting Series event page.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top